Followers

Sunday, 18 March 2012

~SaLaM and Mat PaGI. .FrandZ Kat BLOG nie semua,leya harap semua'y sihat walafiat hendak'y. .AMIN!! :)
Pagi2 macam nie borink sangat tak tau nak wat apa kan,,huhu. .kunun'y hari nie leya nak cuci kain. .tapi memandangkan MALAS Leya datang. .huhhu. .petang sak lah baru leya cuci kain hihihi. .lagi pun AIR Tak berapa kuat,tue yg wat leya b'tmbah malas nak cuci kain tue,:)


~apa aktiviti ari nie yer??herm. .tak t'rfikir lagi nak wat apa ari nie,mungkin geng muanad ada lah tue aktiviti yang mau di buat. . :)


~Nak tukar topik luk kejap yer,,time2 borink macam nie. .rindu leya bertandang lagi. .hihi
macam biasa ar MIss ngan my hsbnd,sapa lg dia jak lah cinta hati leya satu2'y. .hihi. .jiwang sikit tak salah kan? :D
harap2 dalam bulan nie. .dapat lah dia keja yang tetap,AMIN. .:)LOVE U Cayang Ccdin :)


~k lah nampak'y air nie wat leya tiba2 smgat balik nak cuci kain. .mybe jadi juga kot leya cuci kain. .hihihi. .k ler yer nie luk tuk ari nie. .leya nak cuci kain luk. .t leya story2 lagi ngan korang yer. . :)
bye wassalam. .


~leya ccdin~

1 comment: