Followers

Friday, 30 March 2012

     ~malam2 macam nie miss pulak ngan my love. .tak dapat sms lama2,coz sakit pula kepala'y tiba2 sak tadi,,susah sangat hati leya skrg nie coz kita duk b'jauhan. .jgn lupa mkn ubat ya cyg..nak wat apa nie yer,borink lah tak tau nak wat apa..mata pun belum mau tidur,on9 kat facebook pun tak ada teman nak chat,,harap blog n twitter sak lah teman leya nie,tapi nie pun borink gk ler huhuhu. .nak makan lah dulu. laparrrrrrr sangat udah nie.hihi
k ler ya blog bye assalamualikum and gud nite. . :)


~leya ccdin~

1 comment:

  1. hai...datang follow sini, follow me back k

    ReplyDelete